Over mij

“Ik ben een taalwroeter. Een woordjongleur. Aan een houterige tekst sleutelen en productinformatie laten knisperen op uw website, dát is mijn stiel. Uw online uithangbord van onder het stof halen? U klopt aan de juiste deur. Al bent u hondentrimmer, yogatherapeut of koeltechnieker. Ik kruip in de huid van uw doelgroep. Of zoekt u eerder een pientere pen om uw idee, motivatie- of nieuwsbrief uit te schrijven? Treuzel niet langer! Laat mij uw zaak een unieke tekstuur geven. ” 

 

NAAM: Sigrid Spaas
BOUWJAAR: 1989
BREVET: Bachelor Journalistiek
Plantijn Hogeschool Antwerpen (2012)


Curieuzeneuzemosterdpot

“Waarom zijn bananen krom?”. Als kleuter liep ik rond met een vat vol vragen. Een échte ‘curieuzeneus’ snuffelt levenslang verder. Een wist-je-datje uit het toiletboek, een documentaire over de pijlgifkikker of een spontaan levensverhaal op het perron.
Ik verteer alles. Behalve wiskunde. Dat rispt op.

Kijken door een klantenbril

Wat er ook in uw kraam ligt, ik verwerk uw idee in een verfrissende tekst. Als krantenjournalist leerde ik mij focussen op doelgroep en boodschap. In opdracht van de Europese Commissie interviewde ik gepensioneerde kernfysici. Dankzij deze bollebozen ontdekte ik mijn dada: moeilijke materie omzetten in menselijke verhalen. Daarom ontpopte ik mij de laatste jaren in verschillende sectoren tot Digital Communication & Conversation Manager, Communications Specialist en Digital Content Creator. In al deze functies bundel ik mijn liefde voor schrijven, communiceren en organiseren. Ah! What a joy to pursue your passion!

 Tijdens een inspirerende vakantie in 2016 blies ik leven in De Tekstuur. Een uit de hand gelopen mini-onderneming waarmee ik kleine zelfstandigen en digital agencies met woord en daad wil bijstaan. Met scherpzinnige copy wil ik al hun klanten overtuigen van een product of service, zonder slappe verkooppraatjes.

Gouden zaak

Kortom: ik ben uw gepassioneerde pen van dienst. Terwijl u investeert in ideeën voor uw zaak, stuur ik ze in messcherpe stukken de wereld in.
Seems like an offer you can’t refuse? U weet me te vinden.